Thursday, 24 March 2011

tUlUn sAyA!!!!!!!!


hUh..........
sEbEnArNya i'M stIil iN dIlemMa aBout SPM rEsult.......
ARRRGGGHHH............................ bIlA lA iSu ni nAk hAbis....?????
nAik menYAmpAh dAh sAyA denGAn mendA nI......
kAlAu dApAt eLok tAk pA lA jUgAk....... nI sIkIt jA......
kAwAn2 rAmAi yAng dApAt resUlt oK2.....
9A, 10A, 8A....................
mElUat dEnGAn dIRi sAyA sEnDiRi kErAnA tAk bUAt eLok2 tImE SPM dUlu
rAsA mAcAm nAk bUNuh dIri dA jUgAk...... nyAmpAhnyA............
aGAin....... nyAmpAhNyA ngAn dIri sAyA

aGAin....... nyAmpAhNyA ngAn dIri sAyA

aGAin....... nyAmpAhNyA ngAn dIri sAyA
(bErApA bAnyAk dA)

rAsA2nyA sAyA ni lAyAk lAgi kA nAk sAmbUng bLajA....??????????

mAmA: kAkak mAsuk lA mAktAb pErgUruAn, tAk pOwn mAsOk fOm 6
mAk nGAh: aLong mintAk lA UITM, kAk nUruL(aNAk pAk lOng) bOlEh tOlOng.........
pApA: iKut sUkA kAkAk lA...........

wEks.............

sAyA tAk nAk mAsuk U......... iNgAt sEnAng ke???? nAntI sAyA sorAng tErhegeh-hegeh tAk pAndAi2 lAgi.........hAbIs nAk mAsUk apA?????
kAlAu iKut sAyA, sAyA nAk sAmbUng fOm 6 aJe......(wAlAupUn sAyA tAk inGin nAk pAkAi bAju sKolA dAh)
tAk pAyAh nAk sUsAh2 pIkiaQ dUit sAnGAt.......

sUsAh lA mAcAm ni kAn????
tU lA..... dUlu orAng sUruh bLAjA mAin2...........
mAnA cUkup bAnyAk tU beb........
oRang lEn bUley dApAt bAnyAk, kenApA sAyA tAk bOleh????

ok.......lEts cHeCk bAck............ my rEsUlt.......
~ tAsAwur IslAm = b+ (sIkitlAgI nAk A la tUh)
~ bIolOgy = b
~ kimia = c+ (pAdAhAl mAsA ExAm kAt skolA sLAlU dApAt oK jEw)
~ aDd mAt = D (bErsYkur sEbAb lulUs. kAlAu tAk, tAk pEnAh lUlus kEcUaLi tRiAl)
~ fIzIk = c+ (cIkgU cAkAp sAyA bLey sKor sEbAb mAsA fOm 4 sAyA sElAlu dApAt A)

sEpAtUtnYA
~ tAsAwur iSlAm = A sEbAb sAyA sElAlu dApAt A mAsA eXam
~ bIolOgy = cIkgU cAKap bLey dAPAt A
~ kImIa = pAling kUrAng pAtUt dApAt b+
~ aDd mAt = nO kUmEn
~ fIzIk = dpAt c+ pown tAk pA sEbAb sAyA tAk pAhAm pOwn aPA yAng cIkgU ajAr mAsA
fOm5. sErIus tAk pAhAm lAngsUng...... cIkgU tAnyA bUat2 pAhAm....

hA...........
hAbIs..... sAyA nAk bUat mAcAm mAnA nih....... sAyA tAk nAk mAsuk UUUUUUUUUUUUU..............
sAyA nAk bLajA pElAn2 jA............. sEbAb sAyA sEorAng yAng lAmbAt pIck up
wAlAupun sAyA minAt nAk aMik mEdIc@ nUrsing, tApI sAyA rAsA sAyA tAk lAyAk.
sAyA tAk bErAni........
bIarlAh sAyA aMik mEdic bIlA dAh tUA2 nAnti..........

nAk mIntAk aPA nIh???????
HELP ME!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

5 comments:

~zaira~ said...

i think form 6@mintak matrikulasi da bes choice la...

Saidatul Nazirah Awatif said...

oWh tIdAk.......
lEbIh bAik sAyA mAsuk fOm 6....
mAtrIkUlAsi sAyA tAk mAu dAh......

eddie simple boy said...

ny kes xbersyukur... cube tgk owg yg bawah.. kite... xdpt A da... kite ny kire nsb r.. dpt gak en.. even xbyk A pown

eddie simple boy said...

ny kes xbersyukur... cube tgk owg yg bawah.. kite... xdpt A da... kite ny kire nsb r.. dpt gak en.. even xbyk A pown

Saidatul Nazirah Awatif said...

aIdIl aSyik nAk kAtA kAt aku jA.....
bUkAn tAk bErsYkUr, terkilAn der...