Sunday, 25 December 2011

Cinta Choclairs


Assalamualaikum....
Hai semua !!! Sihat ke???
Hari ni Awatif agak happy sebab hari ni Awatif dapat sembang dengan kawan-kawan lama di facebook


Cinta Choclairs???
Haha.... Bila bersembang dengan kawan2 skolah dulu, teringat time skola
Masa form 2 Awatif suka sangat makan cadbury choclairs
Tiap2 hari mesti beli dekat koperasi punya..
Masa tu Awatif dok hostel, so selalu la beli makanan banyak2
Buat bekalan la katakan...
Tiap2 hari Awatif beli, Awatif akan bagi 2 biji dekat sorang budak Form1 yang baik dengan Awatif suruh bagi dekat senior Aspura yang Awatif minat...
Haha.... Malu siot bila senior tu tahu yang Awatif yang bagi choclairs tu...
Gedik siot time tu...
Awatif tak ada la suka sangat kat abang senior tu pun..
Cuma minat biasa2 je semenjak kawan Awatif, Husna perkenalkan dia...
Comel giler abang tu... mau tak minat (gedik jer)
Malu je bila abang tu send mesej kat Awatif tanya pasal choclairs tu...
Hehehehe........ Awatif punya malu kat dia bila jumpa dia di skola atau di hostel
Dia siap tanya lagi... "Awatif suka kat abang ke????""
aiyooo.... malu betol la...
Bukannya Awatif suka dia nak buat jadi boyfriend pun, cuma minat je sebab dia ada iras2 korea..
Awatif tak ada abang, so Awatif saje2 je la...
Bila Awatif tak bagi dah choclairs, dia tanya pulak kenapa tak bagi...
Segan la abang ooiiiii....

Haha...
Malu giler... terasa gedik giler time tu..
Ala... Biasa la tuh... Budak2 lagi...
Korang ada tak minat abang2 senior????

p/s: Abang tu jadi pembakar semangat Awatif untuk PMR sebab Awatif tak suka orang lelaki yang pandai sangat... hehe

2 comments:

husnazahidi said...

pewwitt..abg mna weyh??x igt r..haha..

Saidatul Nazirah Awatif said...

haha...
nak gitau segan la wey...
nama start huruf R... haha