Thursday, 21 April 2011

Budak2 baik......

Jeng....... Jeng........
Tudia...... dia mai dah....(ayat matluthfi)
Assalamualaikum.............
Hehe..... (dengan seyum manisnya saya menulis post ini)

Kan saya pernah cakap saya ramai kawan......
Saya nak cakap pasal kawa terbaru saya...... (baru ka???)
Senang cerita...... layan ja.....

















NOOR AZWA:
-budak yang gila2
-selalu buat lawak
-selalu ceria
-selalu jugak nak jadi madu saya




















NUR HANIS
-selalu jaga saya
-selalu sembang dengan saya
-sayangkan saya
-baik dengan saya
-minat lee dongwook













MAISARAH
-macam kakak saya(walaupun saya tua lagi)
-selalu kena buli dengan saya dan azwa
- tak pernah marah saya
-selalu support saya




















AYU
-tak pernah marah saya
-selalu support saya
-macam sis saya
-selalu bergosip dengan saya




















ALIAH
-selalu studi dengan saya
-selalu sembang dengan saya
-selalu support saya
-baik dengan saya















ASRAF MAZLAN
- selalu nasihatkan saya
-tak pernah marah saya walaupun saya selalu kacau dia
-selalu support saya
-dah macam abang saya




















SHUKRY
-selalu baik dengan saya
-macam adik beradik saya
-tak pernah marah saya
-selalu protect saya
-selalu ada dengan saya bila waktu add mat










Ramai lagi kawan2 saya.......
Saya tak larat nak cakap..........
Semua kawan saya di SMKTW baik2 ja dengan saya....
Selalu support saya.....
Terima kasihla kerana sudi kawan dengan saya.......



p/s: Member2 SUJU kawan saya jugak (dalam mimpi).....

4 comments:

miszteddy said...

yuhuu...
aq bangga siot bila pic aq masok..
hahaha

Saidatul Nazirah Awatif said...

amik kau......
gambar trus aku post....
jangan kutuk aku dalam blog ang....
nak kutuk ajak aku skali....

H . A . N . i . S said...

wah ! gambar aku ada jugak . perhhh , terharu terharu . :) sayang hg . eton . =.=

Saidatul Nazirah Awatif said...

hAha......
sayang kamu jugak.....